Diensten

Level up your photography!

20200729-_DSC3112
Foto's voor verkoop

Vergroot de kans op verkoop! Voor de verkoop van auto's zijn goeie foto's een must. Zoekertjes met professioneel genomen foto's worden meer aangeklikt. Leidende tot een snellere verkoop.

 

Mijn doel? U wagens zo snel mogelijk verkocht krijgen.

20200711-_DSC2283
Marketingmatriaal

Facebook & Instagram.  Platformen die niet meer weg te denken zijn. Vaak worden ze onderschat. U bedrijf gebruikt ze misschien? Net als u concurrenten. Het is echter een must om zich te kunnen onderscheiden met kwalitatieve foto's.

 

Beeldmatriaal wordt Instagram / Facebook ready aangeleverd.  Juiste framing, formaat en bestandsgrootte wordt voorzien. Indien u websitematriaal nodig heeft kan dit uiteraard ook aangeleverd worden.

20200531-DSC01060
Particuliere fotoshoot

Heb je een passie voor wagens? Is je wagen jou hobby? Wou je altijd al eens een fotoshoot van je eigen wagen? Dan ben je hier op het juiste adres.

 

Professionele foto's voor uitermate competitieve prijzen. Hiervoor sta ik bekend. 

20200625-_DSC1508-2
Videoprojecten & andere fotografie

Voor de overige projecten in zake video of ander type fotografie dient u contact op te nemen. Voor deze projecten is er geen richtprijs, deze wordt samen besproken alvorens de opstart. Zo zullen er nooit onverwachte kosten aan te pas komen.

 

Ik sta geen enkele uitdaging uit de weg!